Szálláshely és vendéglátóhely fotózás


Hangulatos, beleszeretős, minőségi képekkel mutatkozhat be leendő vendégeinek.
Csak Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

2021 lehet az egyik legjobb szezonja


Mutassa meg amire Ön méltán büszke, amiben sok terve, álma, munkája van! Az emberek azt szeretik, amit ismernek: ha szép képeket, belső virtuális túrákat látnak szívesen jönnek, hiszen félig már ismerősök, nem?

A vendéglátó-marketing képközpontúvá vált


Gyönyörű, friss, profi képekkel felturbózhatja weboldalát, frissítheti a Tripadvisor, Booking-com és egyéb szálláshely gyűjtő és foglaló oldalait, sőt Google Cégem oldalát, Facebook oldalát is. Az emberek ma már kép alapján döntenek.

Üzleti fotózás


A helyről kívül és belül, de akár Önről, vagy a személyzet egyes tagjairól is készíthetek képeket. Ha Ön arcát adja a helyhez, az hagyománytiszteletet, és minőséget sugall. Egy jó étterem sokszor családi vállalkozás, így megörökítheti mindazt, amire jogosan büszke.

Gömbpanoráma képek, virtuális beltéri túrák Önnél is


A vendég már akkor körbenézhet, amikor még csak tervezi azt, hogy jön. Meggyőző, interaktív, átadhatja egy gombnyomásra a hely hangulatát, így bizalmat és kíváncsiságot ébreszt. Hú, ez de szép hely, ide el kell menni! Segítsen felfedezni a belső értékeket, amit kívülről nem láthatnak!

Drónfotózás, légi fotózás stílusosan


Olyan szögből is megmutathatja a helyet, ahogy a többség még nem! A magasból minden szebb, emelkedettebb! Maga a hely, a környék, a kert, a terasz, esetleg a medence… Pazar látvány madártávlatból - ha valaki rápillant, biztos lehet benne, hogy ez egy komoly, gyönyörű és igényes hely, vérbeli vendéglátósok!

Gyorsan lehet minőségi képanyaga, amit bárhol használhat


Az ár 1-2 óra fotózásra vonatkozik, mely idő alatt rengeteg, (szinte korlátlan mennyiségű) digitális kép készül. Megmutatok, lefényképezek mindent, amit Ön szeretne.
Ezekből választjuk ki majd a legjobbakat és utómunkával tökéletessé varázsoljuk.
A képek nagyfelbontásúak, így akár nyomtatott anyaghoz, (plakát, prospektus, étlap, újságcikk) is használhatók.

Noszvaj Cabin
Woollywood Noszvaj
Szérűskert Vendégház Szarvaskő


Elérhetőségek és ajánlatkérés