Légi fotózás

Fotózás madártávlatból - látványos perspektívákból mutatom be amit szeretne. A drónos fotózás rendkívül dinamikusan fejlődik, egyre több területen használják, hogy szuperpontos, vagy épp élményszerű látvány szülessen meg.

Megbízható drónokkal és felszerelésekkel jövök


A jó technika az alap, de ennél több kell. A legfontosabb, hogy beleéléssel és értő fotós, sőt “légifotós szemmel" figyelemmel dolgozzak. Minden eszközt annak rendelek alá, hogy képeim elérhessék céljukat.

Az együtt töltött fotózási időt maximálisan kihasználva szinte korlátlan mennyiségű képet készítek, így csak a legjobb pillanatokat kell csak kiválasztanunk. Az alábbiakban a legfontosabb területeket mutatom be, ahol érdemes drónfelvétel készítésben gondolkozni.

Drón fotózás ingatlan bemutatására


Építési telkek, házak, épületkomplexumok felett készített légifotók, drónfelvételek összefüggéseiben mutatják meg a helyet. Egy jól megkomponált légifelvétel olyan perspektívát ad, mely sehonnan máshonnan nem lenne lehetséges. A drón fotó éles, részletes, látványos és precíz. Egy profi drónfelvétel sorozat az ingatlan értékesítése során döntő szerephez juthat, így ára sokszorosan megtérül.

Légifelvétel készítése, drón fotózás turisztikai látványosságokról


Önkormányzatok, szállodák, üdülőtelepek bemutatása mellett a helyi nevezetességekről is készítek olyan drónfotókat, melyek lélegzetelállító látványt nyújtanak. Ha már elcsépeltek a hagyományos szemszögből készült fényképfelvételek, akkor eljött az ideje annak, hogy az épület, vagy város olyan lenyűgöző arcát mutassam meg, amit eddig csak a madarak láthattak.


Pályázati dokumentum is lehet a légifelvétel készítés


Drón fotózással fázisonként dokumentálható is a projekt állapota, a munkafolyamatok látványos haladása. Felújításokhoz (tetőcsere, szigetelés, renoválás, műemléki munkálatok) is javasoltak ezek a légi felvételek, így akár pontosabban kalkulálható az anyagszükséglet.

A légifotózás menete


Így készüljön, ha drónfotózást szeretne: viszonylag kevés dolog kell, de az nagyon fontos. Tiszta, szép, csendes időben tudok a legjobban fotózni, amikor jók a fények és nincs csapadék. Minden előkészület a légifotózás jellegétől függ. Ingatlan, céges telephely felett készülő drónfotózás esetén érdemes az udvart picit ráncba szedni, elpakolni a nem odaillő dolgokat. Fontosnak tartom a reális képeket, minden látsszon pontosan. Megbeszéljük mindig, hogy min legyen a hangsúly, mi a cél.

Mennyi ideig tart egy drónfotózás?


Az akkumulátorok miatt maximálizálva van a fényképezés ideje: nagyjából 30-45 perc között. Ebből az időből elég sok dolgot ki lehet hozni. Egyszerű dokumentációs drónfotóknál ennyi elegendő is. Ha a drónos fotózást kiegészítjük néhány hagyományos fényképfelvétellel, akkor valamivel több időt kell rászánni.

Az akkumulátorok miatt maximálizálva van a fényképezés ideje: nagyjából 30-45 perc között. Ebből az időből elég sok dolgot ki lehet hozni. Egyszerű dokumentációs drónfotóknál ennyi elegendő is. Ha a drónos fotózást kiegészítjük néhány hagyományos fényképfelvétellel, akkor valamivel több időt kell rászánni.

Légifotózás, drónfotózás az Ön igénye, elképzelése szerint


Első körben szeretem egyeztetni az elképzelést, hogy ezt minél pontosabban valósíthassam meg. Mivel a digitális fotóknál nincs mennyiségi korlátozás, minden érdekes nézőpontból kap a megrendelő több, utómunkázott képet is. Lehetőség van arra is, hogy akár a nyers verziót is megtekinthesse online, bár ez nem mindig szerencsés. Jobban szeretem, ha a kész légifelvételeket látja, akkor fogja azt gondolni, hogy igen, pontosan ezt szerettem volna látni!

Elérhetőségek és ajánlatkérés